Basic leopard baby beanie
Basic leopard baby beanie
Basic leopard baby beanie

Basic leopard baby beanie

Storlek

Artikelnummer

TG-1926511113-2

Lagerstatus

SLUT

149 kr

inkl. moms

Beskrivning

Babymössa i dubbla lager ekologisk bomull med ett heltäckande leopardprint, uppvikt kant och pandamärke i nederkant fram.

storlek 36/38 är till helt nyfödd och 40/42 när barnet är någon månad.

Det är lite beroende på barnets huvudomfång.

Babymössan ingår i Mini Rodinis basic-serie med mjuka och hållbara basplagg som är enkla att kombinera med dina garderobsfavoriter.

● Mini Rodinis logga och information om storlek är printat direkt på insidan av tyget för att undvika eventuellt obehag från en påsydd etikett

● 95 % ekologisk bomull, 5 % elastan

● GOTS-certifierad

● Tillverkad i Turkiet

Mössan är tillverkad i en fabrik som ingår i Mini Rodinis levnadslönsprojekt. Istället för att bara betala ut minimilöner, som är nästan omöjliga att leva på, betalar vi ut en lön som gör det möjligt för en människa att försörja sig själv och sin familj.

Eftersom att vi arbetar med produkter som riktar sig till barn tycker vi att kontroller av kemikalier är extra viktigt. Den här mössan är GOTS-certifierad – den strängaste certifieringen för ekologiska material som finns på marknaden idag, vilket innefattar kontroller av varje steg i produktionskedjan inklusive kemikaliehantering och arbetsförhållanden.

GOTS-kod: ICEA 2015-017

Tillverkare

Namn

Mini Rodini