Hudvård - Organic Babyoil Soft oil
Hudvård - Organic Babyoil Soft oil
Hudvård - Organic Babyoil Soft oil
Hudvård - Organic Babyoil Soft oil

Hudvård - Organic Babyoil Soft oil Rea

50% REA

Artikelnummer

TG-6003301

Lagerstatus

SLUT

75 kr149 kr

inkl. moms

Beskrivning

Organic baby oil, soft oil 100 ml – En fin mjuk och fuktgivande olja som är utvecklad och producerad i Danmark. En vårdprodukt som är tillverkad av 100% naturliga ingredienser som mandel, solros och aprikosolja. Oljan innehåller inga dofter och färgämnen och är därför lämplig för allergiker. Lämplig för daglig användning.

Soft Oil har följande certifieringar och varumärken:

Svanen (Det officiella nordiska miljömärket) - när du väljer en Svanenmärkt produkt, kommer du att bidra till att minska förbrukningen av miljöbelastningen - du kan vara säker på att denna produkt är i den bästa på marknaden.

Astma Allergi Nordic varumärke - produkter med denna etikett rekommenderas för personer som lider av astma, allergier och annan känslighet - och för alla andra som vill undvika parfym och allergener.

Ecocert Cosmos Organic varumärke - detta märke är din garanti för en ekologiskt certifierad produkt som uppfyller strikta regler för ekologiskt jordbruk och miljöprocesser.

Vegan Society varumärke - detta varumärke är en internationellt erkänd och registrerad symbol för märkning av veganska och vegetariska produkter och tjänster.

För fler produkter från Sebras hud/hårvård serie finns även: bodylotion, skummande schampo, tvål för kropp och hår.

Ingredienser:

Helianthus Annuus Seed Oil, Capryl / Capric Triglycerid, Prunus Amygdalus Dulcis Olja *, Prunus Armeniaca Core Oil *, Tocopherol.

*ingredienser från ekologiskt jordbruk.

100% av det totala innehållet är av naturligt ursprung.

89,9% av det totala innehållet är organiskt.

Tillverkare

Namn

Sebra