Poster Flying Whale 40x50
Poster Flying Whale 40x50
Poster Flying Whale 40x50
Poster Flying Whale 40x50
Poster Flying Whale 40x50

Poster Flying Whale 40x50

Artikelnummer

Whale4050

Lagerstatus

SLUT

429 kr

inkl. moms

Beskrivning

Från Mrs Mighetto den vackra postern Flying Whale.

Postern är 40x50 cm och tryckt på 170g Munken Polar Rough matt papper för att bibehålla den fina känslan av originalet i akvarell, Limiterad upplaga.

OCEAN KIDS
Genom bomullsliknande moln, över kulliga bergstoppar, förbi strandkanter med krusiga vågor. Där är luften kall och frisk, som att andas genom snö. Vattnet känns oändligt, som att titta in i en tunnel utan slut.
Långsamt sveper vinden förbi. Den har lugnat sig nu. Den tappra skaran havsbarn har somnat, vågorna har vaggat dem till sömns. En skara barn sammansatta av ödet som existerar enbart tack vare deras gåvor. Den lilla gruppen överlevde då bris blev storm och när dugg blev monsun. Där kraft var behövd och magi var nödvändig.
Några kan andas fritt, i luft som vatten. Andra kan trolla fram föda. Några kan konsten att läka, att förstå, förändra och förvandla. En kan färdas med ljusets hastighet medan en annan kan stanna tiden. Alla egenskaper som tillsammans utgör vår armé av havsbarn, våra nya hjältar bosatta på fartyget S/Y Ocean.

Flying Whale
Den flygande valen är som ett kraftverk till S/Y Ocean. Den omvandlar solens värme och månens starka ljus till kraft då vinden inte bär skeppet framåt. Den flygande valen har också fyrens uppgift och uppmärksammar land som inte för ögat syns. Besättningen i den flygande valen byts ut var sjunde år och listan på sökande är redan lång. 

 

Tillverkare

Namn

Mrs Mighetto

Andra har också köpt