Ryggsäck Cool Monkey lättvikt rosa
Ryggsäck Cool Monkey lättvikt rosa
Ryggsäck Cool Monkey lättvikt rosa

Ryggsäck Cool Monkey lättvikt rosa

Artikelnummer

TG-1926010528

Lagerstatus

SLUT

399 kr

inkl. moms

Beskrivning

Mini Rodini - Nyhet! Rosa tuff lättviktsryggsäck i tålig 100% GRS-certifierad återvunnen polyester med vattenavvisande BIONIC-FINISH® ECO och printade apor. Ryggsäcken är mycket praktisk för lättare innehåll och på resande fot eftersom den tar lite plats och kan fällas ihop och förvaras i sin egen ficka. Lätt fodrade axelremmar och blixtlåsstängning.

• 34 x 26 x 13 cm

• BIONIC-FINISH® ECO

• GRS-certifierad

• Tillverkad i Kina

MininRodini:

Ryggsäcken har den vattenavstötande impregneringen BIONIC-FINISH® ECO. I de allra flesta vattenavstötande impregneringarna på marknaden idag är användandet av fluorkarboner snarare en regel än undantag. Fluorkarboner bryts ner väldigt långsamt i naturen, sprids lätt och finns idag världen över. De hämmar fortplantningsförmågan och misstänks även orsaka cancer. BIONIC-FINISH® ECO görs i en alternativ teknik och är helt fri från fluorkarboner, formaldehyd och paraffin.

Tyget på denna ryggsäck är GRS-certifierat vilket försäkrar att den består av miljövänligt återvunna material, som t.ex. PET-flaskor, kasserade fisknät och gamla kläder. Eftersom att vi arbetar med produkter som riktar sig till barn tycker vi att kontroller av kemikalier är extra viktigt. GRS är den strängaste certifieringen för återvunna material på marknaden idag och innefattar strikta kontroller av framför allt kemikaliehantering, men också av arbetsvillkor.

Tillverkare

Namn

Mini Rodini